Deschiderea oficială a târgului NEVA 2015 dedicat industriei navale

Integrated Management Solutions consultant ȋn domeniul sistemelor de management și al echipamentelor navale alături de alți mari producători

Așa după cum era de așteptat NEVA 2015 a ȋnceput fastuos momentul deschiderii oficiale după care a reintrat incet pe făgașul sobrietății protocolare. Toți participanții au fost marcați de solemnitatea momentului după care au ȋnceput să afișeze o relaxare studiată.

Ȋn tabăra noastră, suntem animați de un optimism calculat, nimeni nu-și face iluzii, prezența noastră la expoziție este onorabilă, avem un stand draguț, nu suntem printre cei cu o prezență remarcabilă dar cu certitudine nu suntem printre ultimii.

Și poate, cel mai important sentiment pe care ȋl traiesc impreună cu prietenii mei, este că produsele noastre nu sunt cu nimic mai prejos decât ale concurenților noștri. Suntem la egalitate cu cei mai buni.

NEVA-2015-integrated-management-solutions

Câteva imagini, cu standul și prietenii mei preocupați de fiecare detaliu, astfel ȋncât, la final, evenimentul să fie catalogat ca un succes. Pentru noi este important să participăm dar mai ales să oferim informații unui număr cât mai mare de vizitatori.

Iar vizitatorii nu au ezitat să ne calce standul chiar din prima zi. Nota profesională și selecția vizitatorilor este dată de programul strict al zilelor din mijlocul săptămânii și reținerea expozanților de a oferi materiale publicitare tuturor vizitatorilor. Acest lucru se va ȋntâmpla ȋn ultima zi.

NEVA-2015-system-management

Azi voi ȋncerca să-i sfătuiesc cât mai bine pe oaspeții mei, cu răbdare le voi explica diferențele și asemănările dintre produsele noastre și așteptările lor.  Participați la cât mai multe evenimente expoziționale, investiți resurse ȋn imaginea produselor dvs. și ȋncercați să vă faceți cunoscuți ca producători. Sunt atât de multe metode prin care vă puteți face cunoscuți.

NEVA-2015-solutions-integrated

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial