Rovinieta îți scoate mașina din parcare

Plata rovinietei conferă dreptul legal de circulație pe drumurile publice din România

Desigur, ai nevoie de rovinietă, dacă vrei să circuli în legalitate. Dar rovinieta este doar un document, dreptul legal este obținut în urma achitării tarifului legal.

Pentru a îndeplini această condiție ai foarte multe opțiuni dar noi îți recomandăm să o faci direct chiar din această pagină web prin efectuarea unui click chiar aici sau pe banere care te vor duce direct la platforma unde platești online și primești rovinieta în format electronic. Mai simplu de atât este să lași mașina în parcare.

Tot din această pagină ai la dispoziție link-uri către:

Google Store pentru a descărca aplicația care te conectează la rovinietă chiar de pe tabletă sau telefonul mobil;

Apple Store pentru a avea rovinieta chiar de pe telefonul tău;

Windows Marketplace  pentru a obține rovinieta de pe tableta ta sau mobil.

Sigur că ai nevoie să te înregistrezi pe platforma e-rovinieta.ro și o poți face printr-un click chiar aici. Completează datele și apasă pe butonul de înregistrare. Nu scăpa din vedere să confirmi email-ul primit pentru a activa contul tău pe e-rovinieta.ro.

Ai terminat cu înregistrarea și te poți autentifica pe platforma online chiar aici. Apoi din pagina principală selectezi tipul de autovehicul, completezi cu informațiile corecte și adaugi în coș. Restul e poveste pentru că deja ai mai făcut plăți online.

Roviniete.ro

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial