Cabana Harțagu

Am fost, am văzut, iar impresiile le găsiți mai jos.

Ca să ajungi la Cabana Harțagu te abați de la drumul principal, pe alocuri neasfaltat, aproximativ 2 km și urci pe un drum forestier până la cabană. Practic te afli într-o pădure de brazi unde pe marginea cărării se ridică cabana. Arhitectura cred că s-a vrut a fi în stil vânătoresc dar în final a ieșit un mix cu ceva stil săsesc.

Cum am ajuns mi-a plăcut cabana, am recunoscut intențiile vânătorești după camera simplă cu strictul necesar în ea. Animalele împaiate le-am considerat a fi elemente de decor care să te inspire. La fel și televizorul din cameră. Din moment ce nu ai telefonie mobilă prezența internetului, chiar și WIFI, este pentru a asigura același strict necesar. În rest cuvântul de ordine este strictul necesar.

Sigur cabana nu a fost gândită a se integra în circuitul turistic dar legile economice obiective râzbat și aici, așa că turistul rătăcit prin acest loc este acceptat și beneficiază de liniștea locurilor. Altfel nu prea ai ce face prin zonă deși cabana dispune de dotări pentru ați face trecerea timpului mai ușoară.

Personal, fiind un mare vânător de superoferte, dacă în bătaia privirii mele va apare oportunitatea cu siguranță nu voi ezita să împușc două obiective dintr-un singur foc. Până atunci îmi fac planuri, stau la pândă cu bagajele făcute și aștept. Nu știi niciodată de unde sare.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial