Niciodată nu livrați prin Urgent Cargus Curier

Recomandare după ultima aventură pentru a primi un colet

Niciodată nu am fost mai convins ca în acest moment de recomandarea pe care urmează s-o public. Am avut în vedere nu doar interesele cumpărătorului sau ale vânzătorului, ba’ chiar și pe cele ale firmei de curierat, dar în cazul meu singura propoziție care îmi vine în minte este: “NU livrați prin Urgent Cargus Curier”.

Acest îndemn este în primul rând adresat celor care nu doresc să-și creeze inutil probleme. Apoi celor care se știu ghinioniști în această viață și nu în ultimul rând celor care trăiesc în România dar nu le vine să creadă acest lucru.

Cu doar câteva ore în urmă am finalizat experiența mea fiind destinatarul unui colet prin fima mai sus amintită. Nu vă expun întreaga poveste, dar merită să luați în considerare îndemnul meu. Și pentru că am considerat că este bine să am o atitudine, alta decât cea de resemnare, am hotărât să postez acest anunț. Nu știu cât de util va fi dar poate, la un moment dat, conducerea și angajații își vor da seama că greșesc.

Nu știu câtă bătaie de cap voi avea pe viitor dar sunt hotărât să nu mai primesc nici un colet livrat de această firmă. Este dificil pentru că trebuie să anunț înainte de livrare comercianții de la care cumpăr sau în cel mai rău caz să renunț la a mai cumpăra dincolo de vârful degetelor mele.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial